Despre Noi

Suntem o agentie de creatie si productie publicitara, la dispozitia ta de 10 ani.

Am inceput in echipa restransa, cu oameni ambitiosi si creativi care faceau layouturi pentru printuri si dezvoltau continut multimedia pentru CD-uri de prezentare. Cu multa munca, activitatea si echipa firmei s-au extins prin infiintarea unui departament de productie publicitara.

In prezent, la Digital Advertising, facem creatie grafica si asiguram servicii de  DTP pentru orice tip de material publicitar pentru print, promovare online, continut multimedia etc.

Mai ales, iti oferim si o experienta solida in materie de print. Dispunem de echipamente de print si de finisari de ultima generatie cu ajutorul carora executam comenzi cu tiraj mare in timp scurt fara sa facem rabat de la calitate. Realizam orice fel de tiparituri in tiraj mic si mediu – prin tehnologie digitala  sau tiraj mare - print offset (CD-uri si hartie) de mici si mari dimensiuni pentru care am conceput pachete la preturi convenabile pentru clientii nostri.

In tot ce facem, pornim de la premisa ca toata lumea merita servicii de inalta calitate realizate in timp scurt de profesionisti bine instruiti.

Punem la dispozitia ta o echipa bine inchegata, experimentata si profesionista. Materialele tale sunt verificate de graficienii si DTP-istii nostri inainte de lansarea comenzilor in print. In plus, ai siguranta calitatii printului executat de noi pentru ca aplicam un management riguros al culorilor.

Va invitam sa navigati pe site-urile noastre  www.print.digitaladv.ro si www.cdprints.ro pentru a vizualiza pachetele complete de print digital si personalizare CD.